Webdesign Proximedia
 

Ventilatie, koelen en telefonie

Bij het kiezen van een aircosysteem moet u rekening houden met een aantal factoren, zoals kamervolume en raamoppervlakte. De temperatuur in een ruimte met erg veel ramen zoals een veranda, zal bijvoorbeeld sterker worden be´nvloed door de buitentemperatuur dan een ruimte met weinig ramen. Om optimaal comfort te garanderen beschikt DAIKIN over meerdere Siesta-aircotoestellen.

Installeer airco en bespaar op uw energiefactuur!
Ja, u leest het goed! Daikin airco biedt u niet alleen grenzeloos comfort, u bespaart bovendien energiekosten. Dankzij de spitstechnologie van Daikin, toegepast op de warmtepomp, kan elk aircotoestel tot 4 keer meer energie leveren dan het verbruikt. Op die manier kunt u uw investering in airco van Daikin op middellange termijn helemaal terugverdienen!

Van airco word je verkouden:
Niet de airconditioning maakt verkouden, maar virussen die van persoon tot persoon worden overgedragen. Zeer lage temperaturen of veel tocht kunnen die verspreiding versnellen. Meer dan 6░ C verschil is daarom niet verstandig.

Airco zorgt voor "sick building"
Integendeel! Als de airconditioning deskundig is ge´nstalleerd en goed wordt onderhouden, draagt die juist enorm bij tot het gevoel van welbevinden. Airconditioning van goede kwaliteit werkt prestatie- en comfortverhogend.

Airco staat lelijk Ún in de weg
Dat geldt eigenlijk alleen voor verrijdbare airco's. Bij vaste airco kunnen de toestellen esthetisch aan de wand worden bevestigd.

Voor airco moet mijn hele woning worden "gesloopt"
Voor splitsystemen zijn koelleidingen nodig voor de aan- en afvoer van het koelmiddel. Die leidingen kunnen vaak worden weggewerkt in wanden of in het plafond.

Airco gebruik je alleen 's zomers
Wie airco in de auto heeft, weet het allang: airco is comfort, het hele jaar door. Moderne systemen zijn echte luchtbehandelaars. Ze produceren niet alleen koude lucht, maar kunnen de binnenlucht ook ontvochtigen, filteren en zelfs verversen en verwarmen. Ook in de winter kan airco dus heel prettig zijn.

Er bestaan geen slechte airco's
Kwaliteitsverschillen zijn er wel degelijk. De producten van de grote kwaliteitsmerken zijn vaak energiezuiniger, stiller en gaan ook langer mee. Ook de service en de garanties zijn veelal beter.